Delikat kylling carbonara er en svært lettlaget hverdagsrett som er både sunn og god, og som lett faller i smak hos de fleste. Velg den pastatypen du liker, jeg har brukt linguine. God middag!

300 gr kyllingfilet
1 løk
2 fedd hvitløk
100 gr spekepølse alt. bacon
150 gr frosne grønne erter
2 dl creme fraiche - gjerne 18%
Parmesan
200 gr fullkornspasta

  • Finhakk løk og hvitløk og skjær kyllingen i strimler
  • Stek kyllingen på litt over middels varme i 4-5 minutter og sett til side
  • Kok pasta etter anvisning på pakken
  • Stek strimlet spekepølse, løk og hvitløk og tilsett ertene når løken er blank og spekepølsen har fått farge - etter 4-5 minutter
  • Ha i creme fraiche og tilsett kyllingstrimlene - kok opp og smak til med salt og pepper. La det småkoke på lav varme til pastaen er ferdig
  • Server med et godt dryss parmesan

Blir sausen litt for tørr så tilsett resten av creme fraiche

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

40 minutter

Spaghetti Carbonara - Det er ikke fløte i carbonara - bare egg og ost, og det er det som gjør den deilig kremet. Enkel hjemmelaget rett som går raskt å lage

Spaghetti Carbonara

Pasta med røkelaks, sitron, persille og rømme. - En superlekker og sunn pastarett som faller i smak hos de fleste. Perfekt på travle dager for du lager sausen på like kort tid som det tar å koke pastaen og vi får de gode smakene på enklest mulig vis

Pasta med røkelaks

Spaghetti med italiensk saus - Spaghetti med deilig italiensk saus

Spaghetti med italiensk saus