2.7K
Delikat kylling carbonara er en lettlaget hverdagsrett som er både sunn og god – lett å like.
God middag!
Kylling carbonara
Antall porsjoner: 2 personer
Tilberedningstid:
INGREDIENSER
300 gr kyllingfilet
1 løk
2 fedd hvitløk
100 gr spekepølse alt. bacon
150 gr frosne grønne erter
2 dl creme fraiche - gjerne 18%
Parmesan
200 gr pasta; Tagliatelle eller Linguini - gjerne fullkorn
FREMGANGSMÅTE
- Finhakk løk og hvitløk og skjær kyllingen i strimler
- Stek kyllingen på litt over middels varme i 4-5 minutter og sett til side
- Kok pasta etter anvisning på pakken
- Stek strimlet spekepølse, løk og hvitløk og tilsett ertene når løken er blank og spekepølsen har fått farge - etter 4-5 minutter
- Ha i creme fraiche og tilsett kyllingstrimlene - kok opp og smak til med salt og pepper. La det småkoke på lav varme til pastaen er ferdig
- Server med et godt dryss parmesan
TIPS
Blir sausen litt for tørr så tilsett resten av creme fraiche