Kylling og nudler i teriyakisaus med aspargesbønner og ristede peanøtter er både smakfullt og lettlaget. En knallgod middag, rett og slett.

30 gr usaltede peanøtter
2 kyllingfilet
1 pose Teriyaki-saus 120 gr
150 gr  eggnudler
200 gr aspargesbønner

  • Rist peanøttene i en panne på middels varme til de får litt farge - sett tilside
  • Snitt overflaten på kyllingen i et rutemønster á 2 cm omtrent halvveis gjennom og pensle kyllingen med teriyaki-saus
  • Stek kyllingen i olje i ca 3 minutter på hver side - til den er gjennomstekt
  • Kok nudler etter anvisning på pakken -tilsett aspargesbønnene de siste to minuttene. Hell av vannet og tilsett resten av teriyaki-sausen. Topp nudlene med kylling og ristede peanøtter

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Nudler med biff og scampi høres kanskje rart ut, men rekene gir et element i retten som bidrar til en herlig touch. Hoisin eller teriyaki gir fantastisk smak

Nudler med biff og scampi

Transelate »