Kyllingboller med teriyakisaus blir fort en favoritt på grillen, men passer ellers til mye forskjellig. Til pasta, i gryteretter, på tapasbordet eller bare som de er med akkurat det du vil ved siden av.
Kyllingboller med teriyakisaus blir fort en favoritt på grillen, men passer ellers til mye forskjellig. Til pasta, i gryteretter, på tapasbordet eller bare som de er med akkurat det du vil ved siden av.
4-500 gr kyllingfilet (eller benytt kyllingkjøttdeig)
1-2 fedd hvitløk
1 kvast koriander eller bladpersille
2-3 ss maizena
2-3 ss soyasaus
Teriyakisaus - til pensling
Del kyllingen i terninger og kjør det i en foodprossesor sammen med hvitløk, koriander, maizena og soyasaus, til en jevn masse
La farsen hvile kaldt i en times tid. Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk
Ha litt mel på benken og trill små boller. Pensle dem med teriyakisaus eller annen asiatisk saus. Sett bollene kaldt dersom de ikke skal stekes umiddelbart
Disse er også fine å grille. Tre de på et grillspyd og grill dem jevnt rundt. Server med pasta, salat, poteter eller hva med soyaglasert kål?