Prøv kyllingcurry i salatwraps! Med sprø hjertesalat, krydret kylling og grønnsaker blir dette fort en favoritt. Det går også fint an å benytte en ferdig kryddermiks som for eksempel garam masala. Sunn er
Prøv kyllingcurry i salatwraps! Med sprø hjertesalat, krydret kylling og grønnsaker blir dette fort en favoritt. Det går også fint an å benytte en ferdig kryddermiks som for eksempel garam masala. Sunn er
4 kyllingfileter
2 ss olje
1 løk
1/2 rød paprika
2 fedd hvitløk
1 ss rød currypaste
1 rød chili
1/2 ts spisskummen
1/2 ts malt koriander
Salt og pepper
1 dl kokosmelk (har du ikke, så benytt vann)
1-2 vårløk
2-3 reddiker (kan sløyfes)
Dressing:
1 dl yoghurt naturell eller rømme
1 dl majones
1 ts chili- eller Chipotle-krydder
Skjær kyllingen i strimler, og løk og paprika i biter. Finhakk hvitløk og chili
Stek kylling og grønnsakene i olje på middels+ varme, til kyllingen har fått farge og løken er blank
Tilsett currypaste, krydder og kokosmelk. Bland godt og la det surre i et par minutter
Serveres på hjertesalat- eller romanosalatblader toppet med finsnittet vårløk, reddik i skiver og dressing
For en enklere variant kan du kjøpe en ferdig Paneng Red Curry miks. Følg da anvisningene på pakken