Nam nam og atter nam! Kjapp kyllingmiddag hvor vi gjør stas på kyllingfileten med hjemmelaget tomatsaus og deilig mozzarella. Denne kan vi bare glede oss til hver eneste gang og passer like godt til en hektisk ukedag som kos i helgen.

Tomatsaus
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
3 ts tørkede urter - oregano, basilikum eller persille

2 kyllingfilet
1 pk fersk mozzarella
Salt og pepper

Poteter eller pasta

  • Hakk løken og hvitløken og la det surre i litt olivenolje til løken blir blank - tilsett tomatene og la det surre i 30-40 minutter (gjerne lenger)
  • Salte og pepre kyllingfileten og brun den raskt på hver side høy varme i en panne
  • Tilsett tomatsausen og skru ned varmen
  • Legg mozzarella i skiver på toppen av kyllingen og la dette putre i 10-15 minutter til kyllingen er gjennomstekt og osten er smeltet

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

40 minutter

Kyllingfilet med spekeskinke og risotto er festmiddag til hverdags. Spekeskinke rundt kyllingfileten gir ekstra god smak og risottoen er prikken over i'en

Kyllingfilet med spekeskinke

Fylt kyllingfilet med herlig middelhavssmak er sunt, lett og lekkert - En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese.

Fylt kyllingfilet

Transelate »