Superlekker og delikat salat med smaker som harmonerer perfekt. Pære sammen med blåmuggost og nøtter er i seg selv en suksess og dressingen gir salaten ytterligere et løft, så denne kan du bare glede deg til. 

2 kyllingfilter
Salat, for eks.babyleaf
2 pærer
4 asparges
150 gr blåmuggost Selbu blå/Gorgonzola eller den du liker best
40-50 gr pinjekjerner eller nøtter (f.eks valnøtter eller pistasjnøtter)

Dressing
1 dl olivenolje
1-2 ss honning
2-3 ss hvitvinsvinager
1-2 ts sterk sennep/Dijon

  • Visp ingrediensene til dressingen sammen og juster smakene etter ønske

  • Rist pinjekjerner eller nøtter i en tørr panne til det begynner å dufte godt - sett til side

  • Krydre kyllingen godt med salt og pepper, og stek dem i olje sammen med renset asparges - (aspargesen er ferdig  etter et par minutter) - sett til side

  • Skjær pærene i båter og stek disse på middels varme til de har fått litt farge

  • Skjær kyllingen i skiver og dandér ingrediensene

    Servér med hvitløksbrød ved siden av.
    Sprøstekt bacon er et tilskudd som gjør denne denne salaten om mulig enda bedre

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

30 min

Hvitløksbrød er lett å lage, spesielt når du tar utgangspunkt i halvstekt brød. Fantastisk godt til grillmat, tapas, og ikke minst salater, supper og pasta

Hvitløksbrød

 

Kyllingsalat med kokt egg, pasta og bacon er en god og mettende middag. Server med godt brød ved siden av og topp med favorittdressingen din

Kyllingsalat med kokt egg, pasta og bacon

Quinoasalat med avokado En supersunn, fargerik og smakfull middagssalat med nydelig vinaigrettedressing. Salaten metter den godt, men du kan også ha i for eksempel skinke eller kylling i strimler.

Quinoasalat med avokado

Transelate »