Kyllingsalat med pasta, kokte egg og sprøstekt bacon blir en mettende middag. Varierer innholdet etter sesong, ha godt brød ved siden av og velg deg en god dressing som topper det hele.

2 personer

1 grillet kylling eller to fileter
2 egg
1 pk bacon
1/2 isbergsalat
1 paprika
1/2 agurk
2 dl pastaskruer
4-5 charlottløk
1/2 pk cherrytomater
4-6 champignon
1/2 pk sukkererter

Dressing

  • Rens kyllingen, eller stek filetene og del de i biter
  • Kok pasta etter anvisning på pakken og eggene i 8 minutter. Legg til side
  • Del løken i to og stek den myk i en panne. Ha over 1 ts sukker mot slutten. Legg til side
  • Stek bacon sprøtt
  • Stek soppen i baconfettet sammen med litt smør på middels varme til de har fått fin gylden farge. Krydre med salt og pepper. Legg til side
  • Skjær tomater og sukkererter i to og agurken i terninger
  • Bland alle ingrediensene og dander med egg på toppen.

Velg deg en dressingen du liker best. Vinaigrette med dijonsennep eller cæsardressing passer perfekt

Kylling Qinoa salat

Kylling Qinoa salat

Fylt brød - pull apart bread

Fylt brød - pull apart bread

Quiche

Kylling eller kalkunpai

 

Transelate »