Ingenting er mer varmende og nærende som en god kyllingsuppe. Dette er også den ultimate maten å servere når man er skrall og forkjølelsen råder. Prøv med en dæsj pepperrotkrem på toppen
Ingenting er mer varmende og nærende som en god kyllingsuppe. Dette er også den ultimate maten å servere når man er skrall og forkjølelsen råder. Prøv med en dæsj pepperrotkrem på toppen
Suppen
4-500 gr kylling
1 1/2 l grønnsaks- eller kyllingkraft/fond/buljong
1 ts salt
10 pepperkorn
2 gulrøtter
1 persillerot
2 stilker stangselleri
1/2 purre
1 løk
3 dl makaroni
Pepperrotkrem
2 dl rømme eller creme fraiche
2 ss pepperrot - frisk eller på tube
3-4 ts sitronsaft
1-2 ts honning
Suppen
Pepperrotkrem
Server med brød ved siden av.
Har du god tid så benytt hel, rå kylling og kok kraft på denne sammen med skrellet fra gulrot, persillerot samt topp og stilk av purre, løk og stangselleri.
La det småkoke i ca 1/2 time. Sil av og kok suppe.