Dette er fantastisk godt og egner seg både som forrett, en kveldssnacks eller tilskudd til tapas-/koldtbordet. Nærmest en kyllingvariant av Crispy Duck. Grønnsaker velger du etter smak og behag

1 kylling
Lomper/lefser
Agurk
Gulrot
Purre
Stangselleri

  • Skjær grønnsakene i fyrstikktynne strimler
  • Rens kyllingen og dra kjøttet fra hverandre med to gafler
  • Legg grønnsaker og kylling i midten på en lompe
  • Legg på en spiseskje Hoi Sin saus og rull sammen
  • Del i to 

Dette er også en perfekt rett dersom du har rester igjen fra kalkun eller and.

Visste du ...

Hoisinsaus er en tyktflytende mørk saus som benyttes i det kinesiske kjøkken som i utgangspunktet kommer fra det kantonesiske kjøkken. Den har også spredt seg til Vietnam der den blir brukt i utstrakt grad.

Oversatt betyr ordet, til tross for ingrediensene, fisk eller sjømat.

Transelate »