Her har du en smakfull fiskemiddag de fleste vil like. Varier med de grønnsakene du liker best. Og er det mange til bords er det bare å ta fatt gangetabellen. Sommerstid kan du slenge hele pakken på grillen

2 porsjoner

300 g laksefilet 
1 løk 
1 liten fennikel
1 gulrot
½ purre
1/2 paprika
4 ss olivenolje 
2 ss sitronsaft 
1 beger Cream Fraiche eller rømme
2 dl hvitvin eller fiskebuljong
Salt og pepper 

  • Skjær grønnsakene i terninger/strimler og surr de på middels varme i litt olje i 10 min
  • Form to ark grillfolie som en bolle (så kraften ikke renner ut). Ha 1 ss smør i hver folie og legg fiskefileten over
  • Fordel grønnsakene i de to pakkene over fisken 
  • Tilsett, hvitvin/kraft, sitronsaft og fordel begeret med Cream Fraiche på de to pakkene
  • Krydre godt med salt og pepper
  • Brett folien godt sammen så pakken blir tett og sett i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter

Dersom du ønsker å lage en mer feststemt variant kan du ha reker eller krepsehaler på toppen. Disse tilsettes etter at pakken er ferdig. Åpne pakken, tilsett rekene, lukk igjen og la pakken stå og hvile i 5 minutter.
Server hele pakken på tallerken med fullkornris ved siden av.

Bakt ørret med pepperrotrømme

Bakt ørret med pepperrotrømme

Lakseburger

Lakseburger

Sennepsglassert laks med nøtter

Sennepsglassert laks med nøtter

Fiskepakke eller fisk en Papillote er fantastisk fiskemat hvor alle får hver sin pakke sånn at innholdet kan tilpasses hver enkelt.

Fiskepakke - fisk en papillote