1.3K
Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak. Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen.
Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak. Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen.
4 lakse- eller ørretfileter
1 grønnkål eller 1 stor pk spinat
1 beger cherrytomater
2 ss olivenolje
Salt og pepper
2 ts karri
1 ts cajennepepper
3 ss olivenolje
1 ss soyasaus
Forvarm ovnen til 200 grader
Bland karri, cajennepepper, og soyasaus
Ha finsnittet grønnkål og tomater i en ildfast form og drypp over et par spiseskjeer olivenolje og krydre med salt og pepper
Pensle laksen med marinaden og legg den i formen
Stek fisken til den flaker seg lett (sjekk med en kniv) 16-18 minutter. Pensle et par ganger under steking
Laksen passer godt sammen med ris, poteter, quinoa eller bulgur