Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak. Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen.

4 laksefilet
1 grønnkål eller spinat
1 beger cherrytomater
2 ss olivenolje
Salt og pepper

2 ts karri
1 ts cajennepepper
3 ss olivenolje
1 ss soyasaus

  • Forvarm ovnen til 200 grader

  • Bland karri, cajennepepper, og soyasaus

  • Ha finsnittet grønnkål og tomater i en ildfast form og drypp over et par spiseskjeer olivenolje og krydre med salt og pepper

  • Pensle laksen med marinaden og legg den i formen

  • Stek fisken til den flaker seg lett (sjekk med en kniv) 16-18 minutter. Pensle et par ganger under steking

Laksen passer godt sammen med ris, poteter, quinoa eller bulgur

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

40 minutter

Sennepsglasert laks med nøtter passer om du skal lage til to eller ti, rask og supergod gourmet. På kokkelering finner du mange spennende oppskrifter med laks.

Sennepsglassert laks med nøtter

Med denne går du for gull. Laks i butterdeig eller innbakt laks. Dette er en superlekker rett som smaker fantastisk, ser flott ut og vil slå an når du skal ha gjester.

Laks i butterdeig eller innbakt laks

Laks teriyaki og mango - Laks med smak av Asia er en sabla god kombinasjon. Her tilsetter vi spennende smaker som piffer opp laksen.

Laks teriyaki og mango

Laks i form med asiatisk vri. Laks eller ørret i langpanne er supergod festmat. Sett hele pannen på bordet slik at gjestene kan forsyne seg selv.

Laks eller ørret i form med asiatisk vri

Fiskepakke

Fisk i folie

Transelate »