Teriyakiglasert laksefileter server så på en seng av nudler og friske grønnsaker - enkel og rask middag både til hverdag og til fest

300 gr laksefilet (ca 150 gr per person)
4 ss teriyakisaus
1-2 ss sesamfrø (kan sløyfes)

100 gr 1 pk risnudler
1 rød chili
2 vårløk
5-6 sukkererter
2-3 reddiker
50 gr sjøgress/alger (kan sløyfes)
1 ss ris- eller hvitvinseddik

  • Finsnitt alle grønnsakene
  • Kok nudlene etter anvisning på pakken - hell av vannet og bland nudlene sammen med grønnsakene i en bolle. Tilsett litt risvinseddik
  • Pensle fisken med teriyakisausen og stek den enten i ovnen i 8-10 minutter eller i stekepanne - et par minutter på hver side
  • Topp fisken med sesamfrø som du rister lett i en tørr panne
  • Dander og server

Tilberedningstid2 personer
30 minutter

Laks og poteter i form

Laks og poteter i form