Lakseburger med syltet rødløk og pepperrotdressing er en kombinasjon som sitter. Syrlig, salt, bittert og søtt i skjønn harmoni. Selv om det er lettvint å kjøpe ferdige salmaburgere er det nesten like raskt å lage de selv.
Lakseburger med syltet rødløk og pepperrotdressing er en kombinasjon som sitter. Syrlig, salt, bittert og søtt i skjønn harmoni. Selv om det er lettvint å kjøpe ferdige salmaburgere er det nesten like raskt å lage de selv.
Burger
250-300 gr salmalaks eller 2 salmaburgere
Sitron revet skall og saften av en halv sitron
1 vårløk
1 ss soyasaus
Pepper
Dressing
2 dl rømme
1-2 ts sitronsaft
1 ss pepperrot på tube
1 rødløk
Spinat eller salat
Burgerbrød - gjerne grove
Dressing; bland 2 dl rømme med sitronsaft og pepperrot
Burgerne; hvis du benytter salmalaks for å lage burgerne selv, kutter du laksen i terninger og blander den med ingrediensene
Har du kjøpt ferdige burgere så pensle dem med litt soyasaus, samt pepper
Stek burgerne et par minutter på hver side til de er såvidt gjennomstekt
Dander og spis
Søtpotetfries smaker fantastisk ved siden av salmaburgere