Trenger du en forrett som er gjort på ti minutter og som også imponerer i smak og utseende? Da er dette den ultimate forretten med laks

250 gr laksefilet f.eks Salma- eller Frøyalaks
4 ts parmesan (kan sløyfes)
1 liten rødløk
2 ss kapers

1 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
3 ss olivenolje
Pepper
Agurk
Potetchips 

  • Kutt laksen i små terninger, finhakk rødløk og kapers og rasp parmesan
  • Bland sennep, olje, sitronsaft, rødløk, parmesan og kapers - rett før servering blander du inn laksen
  • Legg tartaren på agurkskivene og topp med et chipsflak

Benytt gjerne en liten sylinderformet form for å få et perfekt resultat

Antall porsjoner 4-5 personer

Tilberedningstid

10 minutter

Carpaccio av laks eller ørret med osteflarn. Nok en suveren forrett som vil imponere de fleste. Ostekjeksen bidrar til å sette en artig og overraskende vri på retten. Marinert rå fisk

Carpacco av ørret

Røkelaks med selleri, pepperrot og brødkrutonger

Røkelaks med selleri, pepperrot og brødkrutonger

Lakserøre på rugbrød eller rillette er en lettlaget og velsmakende forrett med et snev av gormet. Denne laksen er også er super i lefserull eller på kjeks

Lakserøre

Transelate »