Kjedelige poteter er ut og spennende varianter er inn. God grillmat fortjener godt akkompagnement og disse vil nesten stjele showet, men bare nesten. Enkelt og greit, gjort i en fei. Kan det bli bedre?

1 kg nypoteter (helst små)
1 kvast dill
2-3 ss kapers
3-4 vårløk
4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
Salt og pepper

  • Kok potetene med skall i 15-20 minutter, til de er møre. Hell av vannet og la de avkjøles litt

  • Del potetene i to eller fire (avhengig av størrelsen) og legg de i en bolle

  • Tilsett hakket dill, finsnittet vårløk og hele kapers

  • Bland sammen olje, sitron og sennep og ha dette over potetene - bland forsiktig sammen og avslutt med flaksalt og grovkvernet pepper

Foruten grillmat er disse nydelige til all fiskemat

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Poteter med parmesan - Poteter er godt og passer til alt, men de er aller best år vi gjør litt ekstra med dem. Her er det parmesan som får sette den fine touchen. Disse passer egentlig til all slags mat og speisielt kjøtt.

Poteter med parmesan

 

Perfekte ovnsstekte poteter som passer til nærmest alt, spesielt kjøttmat. Det geniale er den fantastiske, sprø overflaten og den myke, luftige innsiden

Ovnsstekte poteter

Med Italiensk potetsalat får du Ikke den tradisjonelle potetsalaten vi er vant til med rømme eller creme fraishe, men aiaiai dette er godt. Herlig tilbehør til det meste og spesielt til all sommermat.

Italiensk potetsalat