Kjedelige poteter er ut, og spennende varianter er inn. God grillmat fortjener godt akkompagnement og disse vil nesten stjele showet, men bare nesten. Enkelt og greit, gjort i en fei. Kan det bli bedre? Lun potetsalat med dill og kapers
Kjedelige poteter er ut, og spennende varianter er inn. God grillmat fortjener godt akkompagnement og disse vil nesten stjele showet, men bare nesten. Enkelt og greit, gjort i en fei. Kan det bli bedre? Lun potetsalat med dill og kapers
1 kg nypoteter (helst små)
1 kvast dill
2-3 ss kapers
3-4 vårløk
4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss dijonsennep
Salt og pepper
Kok potetene med skall i 15-20 minutter, til de er møre. Hell av vannet og la de avkjøles litt
Del potetene i to eller fire (avhengig av størrelsen) og legg de i en bolle
Tilsett hakket dill, finsnittet vårløk og hele kapers
Bland sammen og smak til olje, sitron og sennep, og ha dette over potetene - bland forsiktig sammen og avslutt med flaksalt og grovkvernet pepper
Foruten grillmat er disse nydelige til all fiskemat