Med få og gode råvarer får du fantastiske marsipantrøfler. Disse nærmest smelter på tungen og er også perfekte julegaver. Vil du ha to forskjellige varianter så finner du Snøhvite sjokoladetrøfler her. Benytt gjerne marsipan med mye mandler.

150 gr marsipan
2 ss sterk kaffe
75 gr mørk sjokolade
50 gr kakao

  • Del marsipanen i mindre stykker og elt den inn med kaffen

  • Trill ca 20 kuler

  • Smelt sjokoladen i en skål over vannbad

  • Dypp kulene i sjokoladen og trill de i kakaopulver

  • Plasser kulene på bakepapir og avkjøl

Oppbevar trøflene kjølig

Antall porsjonerca 20 kuler

Tilberedningstid

30 minutter

Hvite sjokoladetrøfler er eventyrlig godt og kanskje en fornyelse av julekonfekten? De blir som regel en stor hit, så lag noen smaksprøver allerede nå

Snøhvite sjokoladetrøfler

Mandelkjeks med hvit glasur er en hvit juledrøm. Deigen lages i forkanrt som er praktisk i en travel juletid. Selve bakedagen blir da en herlig hyggestund

Mandelkjeks

Knasende sprø havreflarn er en sikker vinner og rekker knapt innom kakeboksen før de blir spist opp. Hos oss bytter vi ut en del av havregrynene med hakkede mandler som gjør de bare enda bedre.

Havreflarn

 

Transelate »