Med Nanpizza Garam masala får du indiske smaker servert i pizzaform. Nanbrød gjør seg godt som bunn, så dette blir en lettvint og smakfull rett.

2 nanbrød
200 gr kjøttdeig
1 ss Garam Marsala kryddermiks
1 rødløk
2 vårløk
Cherrytomter
Smøreost - Philadelphia, Snøfrisk  eller annen smøreost
Ost
Salt og pepper

  • Sett ovnen på 225 grader
  • Stek kjøttdeigen og krydre med salt, pepper og garam marsala
  • Smør Philadelphia eller annen smøreost  på nanbrødet
  • Topp så med kjøttdeig, rødløk i skiver, cherrytomater og raspet ost
  • Stek i ca 5 minutter - til osten har smeltet
  • Topp med vårløk og server

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid30 minutter

Vaffelpizza med spekeskinke og mozzarella er ikke akkurat en pizza, men allikevel en morsom og smakfull rett som jeg tror vil falle i smak hos de fleste. Toppingen kan varieres, så slipp fantasien løs.

Vaffelpizza med spekeskinke og mozzarella

Transelate »