Med Nanpizza Garam masala får du indiske smaker servert i pizzaform. Nanbrød gjør seg godt som bunn, så dette blir en lettvint og smakfull rett.

2 nanbrød
200 gr kjøttdeig
1 ss Garam Marsala kryddermiks
1 rødløk
2 vårløk
Cherrytomter
Smøreost - Philadelphia, Snøfrisk  eller annen smøreost
Ost
Salt og pepper

  • Sett ovnen på 225 grader
  • Stek kjøttdeigen og krydre med salt, pepper og garam marsala
  • Smør Philadelphia eller annen smøreost  på nanbrødet
  • Topp så med kjøttdeig, rødløk i skiver, cherrytomater og raspet ost
  • Stek i ca 5 minutter - til osten har smeltet
  • Topp med vårløk og server

Tilberedningstid30 minutter

Nanpizza Denne må bare prøves og jeg tipper det blir en megahit. Her får vi en magisk blanding av smaker hvor Europa møter Østen og du lager den på under halvtimen. Vil du ha en vegetarisk variant dropper du kjøttet og dobler mengden aubergine.

Nanpizza