Nanpizza må bare prøves og jeg tipper det blir en megahit. Her får vi en magisk blanding av smaker hvor Europa møter Østen, og du lager den på under halvtimen. Vil du ha en vegetarisk variant dropper du kjøttet og benytter aubergine i stedet.
Nanpizza må bare prøves og jeg tipper det blir en megahit. Her får vi en magisk blanding av smaker hvor Europa møter Østen, og du lager den på under halvtimen. Vil du ha en vegetarisk variant dropper du kjøttet og benytter aubergine i stedet.
2 nanbrød
350 gr karbonadedeig eller kjøttdeig av lam
2 ss raspolje
1 pk geitost (f.eks Snøfrisk)
2 ss ras el hanout (kryddermiks)
1 pk spinat
1 chili
1 liten rødløk
2 vårløk
2 dl ost
Sitronskall og mynte
Forvarm ovnen til 200 grader
Stek karbonadedeigen på middels til høy varme - krydre med 2 ss ras el hanout - sett til side
Legg nanbrød på stekebrett og smør på geitosten
Topp med spinat, kjøtt, rødløk, chili, ost og avslutt med et dryss vårløk
Stekes i 10-12 minutter til osten er smeltet
Server med et lite dryss sitronskall og gjerne friske blader av mynte