Denne må bare prøves og jeg tipper det blir en megahit. Her får vi en magisk blanding av smaker hvor Europa møter Østen, og du lager den på under halvtimen. Vil du ha en vegetarisk variant dropper du kjøttet og benytter aubergine i stedet.

2 nanbrød
350 gr karbonadedeig eller kjøttdeig av lam
2 ss raspolje
1 pk geitost (f.eks Snøfrisk)
2 ss ras el hanout (kryddermiks)
1 chili
1 liten rødløk
2 vårløk
2 dl ost
Sitronskall og mynte

  • Forvarm ovnen til 200 grader

  • Stek karbonadedeigen på middels til høy varme - krydre med 2 ss ras el hanout - sett til side

  • Legg nanbrød på stekebrett og smør på geitosten

  • Topp med kjøtt, rødløk, chili, ost og avslutt med et dryss vårløk

  • Stekes i 10-12 minutter til osten er smeltet

  • Server med et lite dryss sitronskall og gjerne friske blader av mynte

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Pitapizza er den raskeste måten å lage pizza på spesielt dersom du skal ha en pizzakveld hvor alle tilbereder hver sin - med det man liker aller best. Biffkjøtt, kylling, pepperoni, chorizo, skinke eller vegetar. Dette er også en perfekt rett å lage når du har rester i kjøleskapet.

Pitapizza

Pizza med chorizo, ananas og basilikum Dette kan vi kalle en hybrid av klassiskerne Hawaii- og pepperoni-pizza. Den salte spekepølsen sammen med sødmen fra ananas er virkelig en god kombinasjon og med frisk basilikum på toppen blir smakskombinasjonen helt perfekt. Gled deg til Pizza med chorizo, ananas og basilikum

Pizza chorizo, ananas og basilikum

Pizza bianca

Pizza bianca