Velsmakende og raskt lager du denne retten som er perfekt når du føler deg litt slakk forsi den er proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel. Egget som toppes med en god dæsj chilisaus gjør susen.

2 personer

1 pk nudler
1 kyllingfilet
2 egg
2 cm ingefær
1 fedd hvitløk
2 ss soyasaus
3 ss risvin eddik
3 ss olje, gjerne sesamolje
2 stilker stangselleri
1 løk
1 gulrot
1-2 tomater
1 pk sukkererter
1 pk bladpersille
Oliven olje
Hot chili saus

  • Lag en dressing av finkuttet eller raspet ingefær, soyasaus, eddik og sesamolje 
  • Kok nudler etter anvisning på pakken sammen med buljongen som følger med
  • Stek finstrimlet kylling, stangselleri, gulrot og løk i 4-5 minutter og tilsett sukkererter det siste minuttet
  • Hell av nudlene, men behold kraften
  • Ha nudler over i pannen sammen med kyllingen og grønnsakene og tilsett dressingen og hakket persille og tomater
  • Spe med litt av nudelkraften
  • Stek eller bløtkok egg

Server nudlene med bløtkokt eller speilegg og tilsett chilisaus på toppen etter smak. 
For en vegetarisk variant dropper du bare kyllingen.