Når du trenger noe godt og servere som er gjort på en-to-tre. Prøv da denne veldig enkle olivenpaien. Den er helt super hvis du trenger noe snacks eller som tilbehør til suppe, salater eller pastaretter.

2 plater butterdeig (frossen)
2 rødløk
200 gr stenfrie oliven
100 gr parmesan
1 kvast rosmarin, oregano eller timian (eller t ts tørkede)

  • Forvarm ovnen til 220 grader

  • Kjevle ut butterdeigplatene til dobbelt størrelse - ha litt mel på benken når du kjevler den ut

  • Legg deigen på stekeplate og ha på tynne skiver med løk, hele aller halve oliven, litt urter og dryss over ost

  • Stek til deigen er fluffy og gyllen, i 10-12 minutter

    For en ekstra piff kan du helle over bittelitt honning på brødet ved servering

Antall porsjoner 4-6 personer

Tilberedningstid

20 minutter

Brødspiraler med ost og chili er perfekt følge til salater, suppe, til grillmat og som snacks. Disse er med ost og chili, men chorizo smaker også supert

Brødspiral med ost og chili

Grissini er opprinnelig fra Torino i Italia og er perfekte følge til oliventapenade og andre dip. Eller snurr parmaskinke rundt og du har en flott snack

Grissini brødstenger

Pizza bianca

Pizza bianca

Focaccia er en italiensk klassiker som passer til det meste. Det finnes mange varianter fra kun salt på toppen, til potetskiver, oliven, tomater eller urter

Focaccia

Transelate »