Omelett med spinat og feta er herlig hverdagsmat som er gjort i en fei. Power-grønnsaken spinat er stappfull av vitaminer og annet godt som kroppen blir glad for. Her har jeg tilsatt spaghetti fra i går som gir en fin twist på omeletten

6 egg
2 1/2 dl melk
½ sitron
1 ts salt og pepper
50 gr spaghetti
1 pk babyspinat
2 ss olivenolje
1/2 glass eller ca 50 gr fetaost

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken

  • Visp sammen egg, melk, sitronskall og 1-2 ts sitronsaft samt salt og pepper

  • Ha litt olje/smør i en panne og sett på middels varme

  • Del den kokte spaghetti i 5 cm strimler og ha de i pannen sammen med hakket spinat

  • Ha de piskede eggene over og rør litt forsiktig rundt så det blander seg

  • Legg fetaost på toppen av omeletten sett ned varmen et par hakk og stek under lokk til omeletten har satt seg, ca 15 minutter

  • Server med brød og gjerne en enkel salat

Jeg knuser fetaosten med en gaffel før jeg tilsetter den

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Totaltid30 minutter

Omelett er gjort i en fei, men den må stekes på svak varme slik at den blir perfekt. Skinke, pølse, bacon eller bare gode grønnsaker, og så ost så klart

Omelett

Quiche. Kyllingpai er den perfekte restematretten, men også super når du får besøk. Kalkunkjøtt egner seg selvsagt like godt. En god salat ved siden av gjør susen

Kylling eller kalkunpai

Pai - Quiche med spinat og bacon er kun en av mange varianter du lage. Egentlig kan du bare se hva du har i kjøleskapet og lage utifra det.

Pai - Quiche

Transelate »