Omelett er egentlig gjort i en fei, men det krever tålmodighet når det kommer til selve stekingen. Lav varme under lokk må til for å få det beste resultatet. 
Det er mye som passer i en omelett, så det er bare å variere med det du liker av andre grønnsaker. Bytt ut bacon med skinke eller pølsebiter, eller dropp kjøttet og ha kun ost i.

4-5 egg
1 dl melk
1 ts salt

100 gr bacon/skinke/pølser
½ purre eller løk, eller 2-3 vårløk
½ paprika (kan sløyfes)
50 gr ost (gjerne en med litt smak)

  • Visp sammen egg og melk og tilsett salt og raspet ost
  • Varm panne på middels varme og stek bacon slik du liker det
  • Ta kjøttet ut av pannen og stek så paprika og purre/løk i 4-5 minutter
  • Hell over eggene og legg bacon på toppen - skru ned varmen og legg på lokk
  • La stå på svak varme til egget har satt seg 12-15 minutter

Servér med godt brød og salat

Antall porsjoner4 personer

Totaltid30 minutter

Ostesmørbrød Croque Monsieur

Ostesmørbrød Croque Monsieur

Omelett med spinat og feta er herlig hverdagsmat som er gjort i en fei. Power-grønnsaken spinat er stappfull av vitaminer og annet godt som kroppen blir glad av. Her har jeg tilsatt spaghetti fra i går som gir en fin twist på omeletten

Omelett med spinat og fetaost

Sopp, ost og egg i panne. Sopp, egg og ost er en herlig kombinasjon. Ta den soppen som er tilgjengelig og topp det hele med litt sprøstekt bacon om du vil.

Egg, sopp og ost i panne

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg