Omelett er egentlig gjort i en fei, men det krever tålmodiget når det kommer til selve stekingen. Lav varme under lokk må til for å få det beste resultatet, men det er verd å vente på. 

Det er mye som passer i en omelett, så det er bare å variere med det du liker av andre grønnsaker. Skinke eller pølsebiter passer godt, eller dropp kjøttet og du har en vegetarisk variant.

4-5 egg
1 dl melk
1 ts salt

Bacon/skinke/pølser
Løk/purre
Paprika
50 gr ost (gjerne en med litt smak)

  • Visp sammen egg og melk og tilsett salt og raspet ost
  • Varm panne på middels varme og stek bacon/skinke eller pølsene
  • Ta kjøttet ut av pannen og stek så paprika og løk i 4-5 minutter
  • Tilsett så baconet igjen og hell over eggerøren
  • Skru ned varmen og legg på lokk
  • La stå på svak varme til egget har satt seg ca 15 minutter

Servér med godt brød og salat

Antall porsjoner4 personer

Totaltid30 minutter

Ostesmørbrød Croque Monsieur

Ostesmørbrød Croque Monsieur

Omelett med spinat og feta er herlig hverdagsmat som er gjort i en fei. Power-grønnsaken spinat er stappfull av vitaminer og annet godt som kroppen blir glad av. Her har jeg tilsatt spaghetti fra i går som gir en fin twist på omeletten

Omelett med spinat og fetaost

Sopp, ost og egg i panne. Sopp, egg og ost er en herlig kombinasjon. Ta den soppen som er tilgjengelig og topp det hele med litt sprøstekt bacon om du vil.

Egg, sopp og ost i panne

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg