Pasta carbonara er manges favoritt og i denne varianten benytter vi røkelaks som virkelig kommer til sin rett. Dette er sikkert ikke helt ekte carbonara, men ukomplisert og godt, er det.

200 gr røkelaks
200 gr pasta
3 eggeplommer
1 dl matfløte
Pepper
2-3 ss parmesan
Persille

  • Skjær laksen i strimler

  • Kok pasta etter anvisning på pakken

  • Pisk sammen eggeplommer, matfløte, raspet parmesan og litt pepper

  • Hell blandingen over den varme pastaen - rør godt om

  • Når pastaen er klar heller du av vannet og tilsetter egg- og fløteblandingen og blander godt

  • Server med et dryss persille og raspet parmesan

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

40 minutter

Spaghetti Carbonara - Det er ikke fløte i carbonara - bare egg og ost, og det er det som gjør den deilig kremet. Enkel hjemmelaget rett som går raskt å lage

Spaghetti Carbonara

Delikat kylling carbonara er en svært lettlaget hverdagsrett som er både sunn og god, og som lett faller i smak hos de fleste. Velg den pastatypen du liker, jeg har brukt linguine. God middag

Kylling carbonara

Transelate »