Lekende lett å lage og en fryd å spise. Det finnes knapt en rett som er så enkel og samtidig så god. Her handler det om å unne seg en virkelig god olivenolje og at hvitløken ikke er gammel og besk. Italienerne spiser denne akkurat som den er, for det er enkelheten og de få ingrediensene som harmonerer så perfekt, men det går selvsagt an å tilsette flere ingredienser.

200 gr spaghetti
2 fedd hvitløk
1 kvast persille
1/2 dl god olivenolje
Litt chili flakes eller strimler

  • Kok pasta etter anvisning på pakken

  • Finhakk hvitløk og persille

  • Hell av vannet på pastaen og tilsett hvitløk, persille og oljen

  • Bland godt og server med litt chili på toppen

Server med godt brød

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Spaghetti Carbonara - Det er ikke fløte i carbonara - bare egg og ost, og det er det som gjør den deilig kremet. Enkel hjemmelaget rett som går raskt å lage

Spaghetti Carbonara

Spaghetti med tomatsaus er er utgangspunktet til en nydelig og klassisk spaghettimiddag. Variér med andre ingredienser, som babyspinat, ruccola eller erter.

Spaghetti med tomatsaus

Pasta med tomater. Dette er en fantastisk sommerlig pastarett. Med pasta finner du alltid en rett som passer, uansett årstider og nærmest enhver anledning.

Pasta med tomater

Spaghetti med italiensk saus - Spaghetti med deilig italiensk saus

Spaghetti med italiensk saus

Transelate »