Pasta med asparges og reker. Er du glad i både asparges og reker så vil denne retten garantert bli en ny favoritt. At den også er gjort i en fei blir bare en ekstra pluss. 

4 personer

1 pk Linguini
1 kg reker (evt frosne reker)
1 bunt asparges
5 ss smør
3-4 sjalottløk
3 fedd hvitløk,
1 -2 dl tørr hvitvin
2 ts tørkede urter/herbes the Provence, basilikum el.l
Salt og pepper
Parmesan

  • Rens rekene
  • Rens aspargesen og brekk av den nederste harde delen
  • Kok pasta etter anvisning på pakken
  • Smelt smør på middels varme i en panne og tilsett asparges kuttet i 3 deler, finhakket charlottløk og hvitløk. La det surre i 3-4 minutter
  • Tilsett vin, urter og la det surre videre i 5 minutter
  • Ha rekene i og skru av varmen
  • Smak til med salt og pepper
  • Sil av pastaen og bland den sammen med asparges og rekene

Serveres gjerne med et godt dryss parmesan og brød

Spaghetti med deilig italiensk saus

Spagetti med italiensk saus

Asparges med bløtkokt egg

Grillet asparges med chorizo og egg

Fylte pastarør

Cannelloni fylte pastarør

Aparges med hvitløk

Asparges med hvitløksmuler

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg