Pasta med asparges og reker. Er du glad i både asparges og reker så vil denne retten garantert bli en ny favoritt. At den også er gjort i en fei blir bare en ekstra pluss. 

4 personer

1 pk linguini eller spaghetti
500 gr reker (frosne går fint)
1 bunt asparges
5 ss smør
3-4 sjalottløk
3 fedd hvitløk
1-2 dl tørr hvitvin
2 ts tørkede urter/herbes the Provence, basilikum el.l
Salt og pepper
Parmesan

  • Rens rekene
  • Skrell aspargesen og brekk av den nederste harde delen
  • Smelt smør på middels varme i en panne og tilsett asparges kuttet i 3-4 deler, finhakket sjalottløk og hvitløk. La det surre i 3-4 minutter
  • Tilsett vin og urter, og la det surre videre i 5 minutter
  • Tilsett rekene, og skru av varmen - smak til med salt og pepper
  • Kok pasta etter anvisning på pakken - hell av kokevannet og bland pasta med asparges og reker

Serveres gjerne med et godt dryss parmesan på toppen og brød ved siden av

Spaghetti med deilig italiensk saus

Spagetti med italiensk saus

Asparges med bløtkokt egg

Grillet asparges med chorizo og egg

Fylte pastarør

Cannelloni fylte pastarør

Aparges med hvitløk

Asparges med hvitløksmuler

Nudler med speilegg. Dette superraske og velsmakende måltidet er perfekt når du føler deg litt slakk. Proppfull av godsaker som gjør godt for kropp og sjel.

Nudler med speilegg

Transelate »