Pasta med asparges og reker. Er du glad i både asparges og reker så vil denne retten garantert bli en ny favoritt. At den også er gjort i en fei blir bare en ekstra pluss.
4 personer
1 pk linguini eller spaghetti
500 gr reker (frosne går fint)
1 bunt asparges
2 ss smør
3-4 sjalottløk
3 fedd hvitløk
1-2 dl tørr hvitvin
2 ts tørkede urter/herbes the Provence, basilikum el.l
Salt og pepper
Parmesan
- Rens rekene
- Skrell aspargesen og brekk av den nederste harde delen
- Smelt smør på middels varme i en panne og tilsett asparges kuttet i 3-4 deler, finhakket sjalottløk og hvitløk. La det surre i 3-4 minutter
- Tilsett vin og urter, og la det surre videre i 5 minutter
- Tilsett rekene, og skru av varmen - smak til med salt og pepper
- Kok pasta etter anvisning på pakken - hell av kokevannet og bland pasta med asparges og reker
Serveres gjerne med et godt dryss parmesan på toppen og brød ved siden av