Sarte reker sammen med spicy chorizo og næringsrike edamamebønner fungerer veldig godt. Det ser lekkert ut og er en smakskombinasjon som vil slå an hos mange. For variasjon, bytt ut rekene med skinke

400 gr spagetti eller annen pasta
2 pk edamamebønner
400 gr reker eller scampi
1 fedd hvitløk
4 ss olivenolje
Tørket chili
Salt og pepper

  • Kok bønnene i to minutter og fjern skallet/belgen

  • Skjær chorizo i stimler og stek de på middels varme til de blir sprø

  • Rens rekene

  • Kok pasta etter anvisning på pakken - hell av vannet

  • Ha en god klunk olivenolje i kjelen og tilsett finhakket hvitløk - ha så pasta, edamame og reker i kjelen - bland godt

  • Server retten toppet med chorizo og et dryss tørket chili

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Totaltid30 minutter

Pasta med asparges og reker. Er du glad i både asparges og reker så vil denne retten garantert bli en ny favoritt. At den er gjort i en fei er bare et pluss

Pasta med asparges og reker

Røkelaks med pasta, sitron, persille og rømme. En supergod, lekker og sunn pastarett som faller i smak hos de fleste. Perfekt å lage på de travleste dagene

Røkelaks med pasta

Reker med avocadokrem

Reker med avocadokrem

Transelate »