Trenger du en rask rett som smaker fortreffelig?

150-200 gr pasta - anbefaler kort pasta som fusilli (skruer)
3 fedd hvitløk
250-300 gr sopp - gjerne en miks av flere
150 gr chorizo - alternativt bacon
25 gr Parmesanost
1/2 beger Crème Fraîche
Salt og pepper

  • Kok pasta etter anvisning på pakken - hell av vannet, men behold et par desiliter

  • Finhakk hvitløk og skjær sopp og chorizo i biter og stek dette på middels varme i olivenolje til soppen har fått gyllen farge - krydre med salt og pepper

  • Tilsett den kokte pastaen sammen med en skvett av kokevannet

  • Rasp osten og tilsett mesteparten sammen med crème fraîche - smak til med salt og pepper og spe eventuelt på med mer av kokevannet

  • Server med et dryss parmesan på toppen

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Sopp med egg og persilleskum

Sopp med egg og persilleskum

Transelate »