Steinsopp, kantareller eller aromasopp i en herlig pastarett - dette er snaddermat som du også kan unne deg til hverdags. Server med godt brød ved siden av

250-300 g fersk sopp (steinsopp, kantarell eller aromasopp)
300 gr tagliatelle
3 ss olivenolje
1-2 ss smør
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
1 beger cherrytomater
1 1/2 dl hvitvin
1 1/2 dl kjøtt eller grønnsakskraft/fond/buljong
2 ss persille
Salt og pepper
Parmesan

  • Rens soppen, skjær i skiver, hakk løken og finhakk hvitløk

  • Fres hvitløk og sjalottløk i olivenolje  - tilsett soppen fres til alt får litt farge

  • Hell over hvitvin og kraft og tilsett tomatene - la koke i 3-4 minutter

  • Kok pastaen «al dente» - hell av vannet rør inn litt smør eller olivenolje, og dander retten på et fat eller i en panne

  • Topp med parmesan og hakket persille

Sprøstekt spekeskinke eller bacon gjør seg godt i denne pastaretten

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Soppsmørbrød er himmelsk så lag soppsmørbrødfest. La oss fråtse i disse herlige råvarene å lage deilige ostesmørbrød. Selve røren kan du også benytte som tilbehør til all slags kjøtt og er herlig til pasta.

Soppsmørbrød

Sopp, ost og egg i panne. Sopp, egg og ost er en herlig kombinasjon. Ta den soppen som er tilgjengelig og topp det hele med litt sprøstekt bacon om du vil.

Sopp og egg i panne

Transelate »