Nok en innertier på pastafronten, og det er noe med at det enkle er ofte godt. Utgangspunktet er denne tomatsausen sammen med edamamebønner og et raust dryss med parmesan. Som så ofte er dette et utgangspunkt til å tilsette andre ingredienser som for eksempel chorizo eller annen spekepølse, eller kyllingfilet - enkelt og greit, ta det du har tilgjengelig. 

2 fedd hvitløk
1 løk
2 ss olivenolje
1 boks hermetiske tomater
200 gr pillede edamamebønner
1 ts sukker
Salt og pepper

200 gr pasta - spaghetti eller linguini
Parmesan

  • Hakk løk og finhakk hvitløk og surr dette i litt olje til løken blir blank

  • Tilsett tomatene og la det surre under lokk i 15 minutter (gjerne lenger hvis du har tid)

  • Smak til med salt, sukker og pepper

  • Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet

  • Tilsett edamamebønner og tomatsausen

  • Bland godt og server med raspet parmesan

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Pasta med squash, edamamebønner, rukkolapesto og mandelflak

Pasta med squash, edamamebønner, rukkolapesto og mandelflak

Transelate »