Pasta med pesto er en klassisk italiensk rett. Denne får et lekkert innslag av pære som setter en utrolig flott spiss på retten. Pasta, pesto, pære, pinjekjerner og parmesan er fem 'P'er for perfeksjon 😉 Avslutt med nok en 'P' i form av pepper, og det er klart for servering. Velbekomme!

200 gr spaghetti
1 glass pesto eller lag selv
2 pærer
Pinjekjerner
Parmesan
Salt og pepper

  • Kok pasta etter anvisning å pakken

  • Skjær pærene i terninger og varm dem i en panne

  • Rist pinjekjernene i en tørr panne

  • Hell av vannet på pastaen og bland inn pesto, raspet parmesan og pære. Topp med pinjekjerner.

Server med godt brød. Som tillegg til denne retten kan du servere spekeskinke. Nydelig!

Antall porsjoner2 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Grønn pesto av basilikum trenger ingen introduksjon. Den er aller best hjemmelaget og det er enkelt. Pesto passer til så mangt. Her finner du oppskriften.

Pesto

Hvitløksbrød er lett å lage, spesielt når du tar utgangspunkt i halvstekt brød. Fantastisk godt til grillmat, tapas, og ikke minst salater, supper og pasta

Hvitløksbrød

Brødspiraler med ost og chili er perfekt følge til salater, suppe, til grillmat og som snacks. Disse er med ost og chili, men chorizo smaker også supert

Brødspiral med ost og chili

Transelate »