Persille passer til alt og en pesto av denne allsidige og brukervennlige urten gir en ekstra piff til både kjøtt, fisk og skalldyr

50 gr pinjekjerner
1 potte persille
1 fedd hvitløk
50 gr parmesanost
1 dl olivenolje

  • Start med å riste pinjekjernene i en varm og tørr panne.
  • Ha pinjekjernene, persille, hvitløk,  parmesanost i biter og halvparten av olivenoljen i en blender eller benytt stavmikser
  • Kjør til en jevn røre -  spe på med resten av olivenoljen til du får ønsket konsistens

Voila!

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

10 minutter

Grønn pesto av basilikum trenger ingen introduksjon. Den er aller best hjemmelaget og det er enkelt. Pesto passer til så mangt. Her finner du oppskriften.

Pesto

Chimichurri er en fabelaktig god saus som blir mer og mer populær. En nydelig grønn smaksbombe som passer perfekt til både kjøtt og fisk samt at den er super til grønnsaker. Du lager den på null komma niks

Chimichurri

Transelate »