Pitapizza er den raskeste måten å lage pizza på, spesielt hvis du skal ha en pizzakveld hvor alle tilbereder hver sin - med sine egne favorittingredienser. Biffkjøtt, kylling, pepperoni, chorizo, skinke eller vegetar. Dette er også en perfekt rett å lage når du har rester i kjøleskapet.

4 pitabrød (gjerne grove)
400 gr biffkjøtt i strimler
2 rød løk
1 pk cherrytomater
Tomatpuré
Ost
1 pk ruccula

  • Skjær kjøttet i strimler, salt og pepre og stek de på høy varme i et par minutter - legg til side

  • Legg pitabrød på stekeplate, del de eventuelt i to slik at du får to tynne flater

  • Legg på et tynt lag med tomatpuré på hver av flatene

  • Legg på løkringer, biffstrimler og ost og avslutt med noen cherrytomater

  • Stekes på 225 grader i ca. 10 minutter

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Pizza blir vi aldri lei og det er gøy å variere. Pizza vegetar med spinat er herlig - men spinatpizza passer også perfekt sammen med chorizo eller pepperoni

Pizza vegetar

Pizza bianca

Pizza bianca

Pizza á la Italia. Pizza på en fredagskveld- eller en hvilken som helst dag. Gi deg selv fri utfoldelse i forhold til fyll, men dette er en sikker vinner

Pizza á la Italia

Bakte cherrytomater er langtidsstekt for å få frem den fantastiske sødmen. Herlig tilbehør som passer til alle typer kjøtt og hvit fisk, på pizza og i pasta.

bakte tomater