Klassisk pizza med hjemmelaget tomatsaus, og toppet med spekeskinke og ruccola. Denne oppskriften blir til én stor eller to mindre pizzaer. Italiensk pizza blir best dersom den blir stekt på høy varme på pizzastein. Enten i ovn eller på grillen.
Klassisk pizza med hjemmelaget tomatsaus, og toppet med spekeskinke og ruccola. Denne oppskriften blir til én stor eller to mindre pizzaer. Italiensk pizza blir best dersom den blir stekt på høy varme på pizzastein. Enten i ovn eller på grillen.
Pizzadeig
3 dl lunkent vann
1 ts tørrgjær eller en 1/4 pk fersk
1 ts salt
3 ss olivenolje
5-6 dl hvetemel/pizzamel
Tomatsaus
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
1/2 ts sukker
1 ts oregano
Topping
1 pk parmaskinke (70 gr)
1 pk ruccola
Ost - mozzarella eller den osten du foretrekker på pizza
Saus
Pizzadeig
Topping