Quinoa er supermat og finnes i flere varianter. Her har jeg benyttet en miks av hvit og sort. Retten smaker like godt om du benytter pølser, svinefilet eller kylling - alternativt lag den uten kjøtt.

3-4 krydderpølser
3 dl quinoa
1 løk
1 stilk stangselleri
1 gulrot
1 rød chili
1-2 dl kjøttkraft/buljong/fond

  • Kok quinoa som anvist på pakken

  • Stek pølsene i biter

  • Finhakk grønnsakene og surr dem i litt olje eller smør til løken blir blank

  • Bland kokt quinoa, pølsebiter sammen med grønnsakene og tilsett kraft - bland godt og la det surre i et par minutter

Server med litt grønt på toppen

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Kål er supermat og er en grønnsakene vi bør sette ofte på menyen. Stekt kål med løk og soyasaus er perfekt følge til pølser eller svinekjøtt.

Stekt kål med pølser

Transelate »