Stroganoff gjør susen for pølsemiddagen og slår alltid godt an. Denne oppskriften kan godt varieres med kyllingfilet eller kyllingpølser

800 gr kjøttpølse eller falukorv
2 løk
1 gulrot
3 ss tomatpuré
2 ss hvetemel
4 dl melk
2 dl fløte
1 ss dijonsennep
1-2 ss grov sennep
Dill eller persille

  • Skjær pølsene i biter og fres de i litt smør på middels varme

  • Tilsett grovhakket løk og gulrot, og la den surre med i et par minutter

  • Tilsett tomatpuré og strø over hvetemel. Bland godt sammen

  • Hell på melk og fløte og la det hele småkoke i 15 minutter

  • Smak til med sennep, salt og pepper

  • Topp det hele med hakket dill eller persille

Sever med for eksempel ris, fullkornris eller potetmos

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

15 minutter

Totaltid40 minutter

Pølseform med pasta og grønnsaker er en rask og god hverdagsmiddag som oftest faller i smak hos alle. Her er det ingen fasit på hva rettens skal inneholde. Benytt de pølsene du liker best og det samme gjelder for grønnsakene. Godt blir det uansett.

Pølseform med pasta og grønnsaker

Krydderpølser med spisskål og urtemos. Herlig vår- og sommermat på sitt beste hvor spisskål og nykål gir både smaksløkene og kroppen det den trenger.

Krydderpølser med spisskål og urtemos

Italienerne serverer gjerne pølser og linser 1. nyttårsdag. Linsene representerer mynter og skal gi velstand det kommende året. Innmari god mat er det også

Pølser med linser