Denne potetsalaten er sikkelig snadder og passer spesielt godt til kjøtt, spekemat og grillmat. Her er oppskriften:

6-8 poteter - Alle typer kokefaste poteter med gult skall som folva, solist eller amandine passer bra
1 rødløk
1-2 dl oliven
1 dl majones
1 fedd hvitløk
1-2 ts dijon-sennep
1-2 ts sitronsaft
Persille eller dill

  • Kok potetene med skallet på til de er møre - hell av vannet og la de dampe tørre

  • Bland sammen majones, sennep, finhakket hvitløk - juster til du får aiolien slik du liker den og smak til med sitronsaft

  • Skjær rødløken i tynne skiver og potetene i passende biter - tilsett aioli og bland sammen 

  • Bland inn oliven og topp med hakket dill eller persille

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Kjedelige poteter er ut og spennende varianter er inn. God grillmat fortjener godt akkompagnement og Lune nypoteter med dill og kapers vil nesten stjele showet, men bare nesten. Enkelt og greit, gjort i en fei. Kan det bli bedre?

Lune poteter med dill og kapers

Transelate »