Det er enkelt å gi potetene en ekstra piff. Alt du trenger er å finne frem muffinstekebrettet, litt krydder, ost og fløte. Resultatet blir lekre potetskiver med parmesan og hvitløk, ferdig i porsjoner. Smakfulle og de gjør seg godt på tallerken.

6-8 poteter
2 dl matfløte
6 ss smør
2 dl parmesan
1-2 ss hvitløkspulver
Salt og pepper

  • Forvarm ovnen til 180 grader

  • Skjær potetene i tynne skiver

  • Bland sammen fløte, smeltet smør, raspet parmesan, hvitløkspulver samt salt og pepper - tilsett potetskivene og bland godt

  • Pensle muffinsformen og fyll formene med potetskiver

  • Stek i ovnen i ca 40 minutter eller til potetene er gjennomstekt og har fin gyllen farge

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

1 time

Kjedelige poteter er ut og spennende varianter er inn. God grillmat fortjener godt akkompagnement og Lune nypoteter med dill og kapers vil nesten stjele showet, men bare nesten. Enkelt og greit, gjort i en fei. Kan det bli bedre?

Lune poteter med dill og kapers

Perfekte ovnsstekte poteter som passer til nærmest alt, spesielt kjøttmat. Det geniale er den fantastiske, sprø overflaten og den myke, luftige innsiden

Ovnsstekte poteter

Potetfondant passer til all type kjøtt

Potetfondant

Nye potetoppskrifter er alltid velkomne og her har vi Pommes Anna eller Annapoteter. En klassisk fransk potetrett som passer til alt og spesielt kjøttretter

Pommes Anna - Annapoteter

Transelate »