Her har du den mest perfekte sausen til både kylling, fisk, pasta og grønnsaker. Purresaus er fargerik og smakfull, og ikke minst vakker i fargen

1 stor purre
3 ss smør
2-3 dl vann
1/2 dl matfløte
3 ss parmesan
2-3 ss sitronsaft
Salt og pepper

  • Hakk purren grovt og vask den godt - surr purren i litt smør i en kjele til den blir myk

  • Tilsett vann og kok i 10-12 minutter uten lokk - hell av kokevannet, men ta vare på det

  • Kjør purren med en stavmikser - tilsett raspet parmesan og fløte

  • Kok opp igjen og spe på med kokevannet til du får ønsket konsistens

  • Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

20 minutter

Chimichurri er en fabelaktig god saus som blir mer og mer populær. En nydelig grønn smaksbombe som passer perfekt til både kjøtt og fisk samt at den er super til grønnsaker. Du lager den på null komma niks

Chimichurri

Urtesausen Salsa verde er et fabelaktig følge til fisk, lyst kjøtt, poteter og grønnsaksretter

Salsa Verde

Transelate »