Gled deg over denne herlige kombinasjonen når Mexico møter Norge. Quesadilla med røkelaks og kremost med dill blir fort en favoritt og arbeidsinnsatsen er på et minimum. 

4 tortillalefser
150 gr røkelaks
200 gr Philadelphiaost naturell eller annen kremost
1 bunt vårløk
2 1/2 dl gulost
I kvast fersk dill
2-3 ss pepperrot på tube
2-3 ss olivenolje

  • Bland kremosten med pepperrot og vårløk i en bolle - sett til side
  • Bland raspet gulost sammen med hakket dill – sett til side
  • Smør kremostblandingen på halvparten av tortillaen
  • Legg på røkelaks i strimler og avslutt med gulost/dill blanding. Brett tortilla over fyllet og trykk lett. Pensle begge sider av quesadilla med olivenolje og dryss eventuelt på litt salt og pepper
  • Varm en panne og stek quesadillaene i 1-2 minutter på hver side - til de får litt farge

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Quesadilla med avocadosalsa er et supert Tex Mex-måltid! En quesadilla er en tortilla-sandwich med spicy fyll. Guacamole er et must og topper herligheten

Quesedilla

Tortillastabel -Her har vi Tex-mex med en artig vri som gjør det enkelt å servere en hel gjeng. Stabelen kan bli høyere eller lag to dersom det blir mange til bords. Og kjøttdeigen kan jo byttes ut med kylling eller svin, eller lag den som en ren vegetarrett. Bytt ut og tilsett akkurat de ingrediensene du liker aller best. Godt blir det uansett

Tortillastabel

Röstipoteter eller røstipoteter med deilig tilbehør av røkelaks og pepperrotdressing er perfekt som lett middag, til lunsj eller som tilskudd på koldtbordet

Röstipoteter med røkelaks

 

Transelate »