Quinoasalat med tomat, chili, vårløk og stangselleri er ren skjær sunnhet. Quinoafrø er glutenfrie og fulle av vitaminer og proteiner, og de fås i flere farger

4 dl quinoa (hvit eller rød)
2 tomater
2 stilker stangselleri
2 vårløk
1/2-1 rød chili
1/2 løk
Salt og pepper

  • Kok quinoa etter anvisning på pakken
  • Hakk alle grønnsakene i små terninger og surr de lett i en panne
  • Tilsett quinoa og bland godt - smak til med salt og pepper
  • Alternativ; Tilsett gjerne litt fetaost. Bytt gjerne salt ut med Sumak

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Byggrynsalat med chevre og kirsebær. Byggrynsalat som overrasker med chevre og kirsebær eller moreller og nøtter. En spennende salat som absolutt anbefales

Byggrynsalat med chevre og kirsebær

Transelate »