Jeg elsker tomater i alle former og farger. Her får de følge av ricotta, bacon og hvitløk. Ricottatoast med bakte tomater er en lekker liten rett som kanskje passer best til lunsj eller som en smårett. En himmelsk liten matopplevelse.
Jeg elsker tomater i alle former og farger. Her får de følge av ricotta, bacon og hvitløk. Ricottatoast med bakte tomater er en lekker liten rett som kanskje passer best til lunsj eller som en smårett. En himmelsk liten matopplevelse.
150 gr bacon eller pancetta
1/2 løk
1-2 fedd hvitløk
Cherrytomater
Landbrød
Ricottaost
Havsalt og pepper
Landbrød
Posjert egg - kan sløyfes
Jeg posjerer egg ved å ha plastfolie i en liten skål. Så smører jeg plasten innvendig med et par dråper olje, før jeg kakker egget. Surr sammen plasten og legg pakken i kokende vann. Kok i fem minutter, og vipps så er egget klart.
Bland gjerne ricottaen med noen dråper Fungi, balsamico eller Worcestershire Sauce for en ekstra piff.