En god kremet risotto er en sikker vinner - prøv denne med deilige kamskjell på toppen. 

2 1/2 dl risottoris - Carnaroli eller Arborio 
1/2 dl olivenolje
2 sjalottløk
2 dl hvitvin
3-4 dl kyllingkraft
Parmesan
Salt og pepper

4 kamskjell
Mini plommetomater

  • Surr finhakket løk i litt olje til den blir blank - tilsett risen og hvitvinen
  • Når vinen er nesten kokt inn tilsettes kraften, litt etter litt til er al dente
  • Rør inn raspet parmesan og smak til med salt og pepper
  • Stek kamskjellene på høy varme i ca et minutt, snu de og skru av varmen - rør inn tomater og dander kamskjellene på toppen av risottoen

Antall porsjoner 2 personer

Tilberedningstid

45 minutter

Kamskjell med safranvinagriette. Kamskjell er aller best med spennende tilbehør. Denne retten er enkel å tilberede, ser superlekker ut og en sikker vinner

Kamskjell med safranvinaigrette

Transelate »