Sommerlig og lettvint salat som du tilbereder på noen minutter. Miks sammen og la stå litt for at smakene skal få utvikle seg. Rødbetsalat med egg og kapers er et vakkert skue og smakfull for ganen. Salaten passer også godt på buffeen, til grillet mat, kjøtt eller fisk.

1 pk sous vide rødbeter (vakumpakket)  - eller rå rødbeter som du baker i ovnen i en time
1 bunt vårløk
2-3 ss kapers
1 kvast dill
3 ss rødvinsvinager
5 ss olivenolje
3 egg

  • Skjær rødbetene i terninger, hakk vårløken inkludert det grønne og hell av laken på kapers

  • Bland alt sammen med olje og vinager og la det stå i noen minutter for å godgjøre seg - gjerne opptil en time

  • Hardkok eggene

Server med godt brød eller som tilbehør

Antall porsjoner 4 personer

Tilberedningstid

20 minutter

Rødbet og fetasalat. Når rødbetene er i sesong bør vi virkelig benytte sjansen å lage noen deilige retter. De er fulle av sunnhet, men det beste er smaken

Rødbet og fetasalat

Bakte rødbeter med mozzarella. Rødbeter er i vinden for tiden og det fortjener den virkelig. Den smaker herlig og er full av helsebringende næringsstoffer

Bakt rødbet med mozzarella

Grillet chevre, bakte rødbeter og valnøtter i balsamicodressing

Grillet chevre, bakte rødbeter og valnøtter i balsamicodressing

Transelate »