La kroppen få det den fortjener. Røkelaks eller ørret er tingen og sammen med en herlig og smakfull pepperrotrømme blir retten komplett - enkelt og ikke minst lekkert dandert på nanbrød. Server med en frisk salat ved siden av.

200-300 gr røkelaks eller ørret
2 nanbrød
2 ss olivenolje
2 1/2 dl lettrømme
2-3 ss pepperrot (fra tube)
1 ts sitronsaft
1 rødløk - alternativt syltet rødløk
2-3 ss kaprers
1 vårløk eller friske urter

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Pensle nanbrød med olje på begge sider - stek i ovnen i 2-3 minutter. T aut brødet og la det avkjøles litt
  • Bland rømmen med pepperrot og smak til med litt sitronsaft
  • Ha rømmeblandingen på nanbrødet og topp med røkelaks, løk og kapers
  • Pynt med litt hakket vårløk eller friske urter som dill eller estragon

Server med en frisk salat

Antall porsjoner2-3 personer

Tilberedningstid

30 minutter

Röstipoteter eller røstipoteter med deilig tilbehør av røkelaks og pepperrotdressing er perfekt som lett middag, til lunsj eller som tilskudd på koldtbordet

Röstipoteter med røkelaks

Røkelaks, nypoteter og pepperrot er bestevenner så her har du en sikker vinner

Røkelaks med nypoteter og pepperrot

Pasta med røkelaks, sitron, persille og rømme. - En superlekker og sunn pastarett som faller i smak hos de fleste. Perfekt på travle dager for du lager sausen på like kort tid som det tar å koke pastaen og vi får de gode smakene på enklest mulig vis

Pasta med røkelaks

Transelate »