La kroppen få det den fortjener. Røkelaks eller ørret er tingen og sammen med en herlig og smakfull pepperrotrømme blir retten komplett - enkelt og ikke minst lekkert dandert på nanbrød. Server med en frisk salat ved siden av.
200-300 gr røkelaks eller ørret
2 nanbrød
2 ss olivenolje
2 1/2 dl lettrømme
2-3 ss pepperrot (fra tube)
1 ts sitronsaft
1 rødløk - alternativt syltet rødløk
2-3 ss kaprers
1 vårløk eller friske urter
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Pensle nanbrød med olje på begge sider - stek i ovnen i 2-3 minutter. T aut brødet og la det avkjøles litt
- Bland rømmen med pepperrot og smak til med litt sitronsaft
- Ha rømmeblandingen på nanbrødet og topp med røkelaks, løk og kapers
- Pynt med litt hakket vårløk eller friske urter som dill eller estragon
Server med en frisk salat