Salmaburger med pepperrotdressing og syltet rødløk er en kombinasjon som sitter. Syrlig, salt, bittert og søtt i skjønn harmoni. Selv om det er lettvint å kjøpe ferdige burgere er det nesten like raskt å lage de selv.
Burger
250-300 gr salmalaks eller 2 salmaburgere
Sitron revet skall og saften av en halv sitron
1 vårløk
1 ss soyasaus
Pepper
Dressing
2 dl rømme
1-2 ts sitronsaft
1 ss pepperrot på tube
1 rødløk
Spinat
Burgerbrød
Dressing; bland 2 dl rømme med sitronsaft og pepperrot
Burgerne; hvis du benytter salmalaks for å lage burgerne selv, kutter du laksen i terninger og blander den med ingrediensene
Har du kjøpt ferdige burgere så drypp over litt soyasaus, samt pepper
Stek burgerne et par minutter på hver side til de er såvidt gjennomstekt
Legg spinatblader på burgerbrødet og legg på salmaburgeren og topp med pepperrotrømme og syltet løk
Søtpotetfries smaker fantastisk ved siden av salmaburgere