2.3K
En varmende suppe slår aldri feil. Topp sellerirotsuppe med chorizo og persilleolje . Og med godt brød ved siden av blir dette en fullverdig middag.
En varmende suppe slår aldri feil. Topp sellerirotsuppe med chorizo og persilleolje . Og med godt brød ved siden av blir dette en fullverdig middag.
400-500 gr sellerirot
200 gr poteter
2-3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
6 dl kyllingkraft/fond/buljong
2 dl melk
1 dl matfløte
Kajennepepper
Salt og pepper
1 liten kvast bladpersille
3-5 ss olivenolje
200-300 gr Chorizo
Skrell persillerot og poteter og del de i jevnstore terninger
Finhakk sjalottløk og hvitløk
Fres persillerot og potet i litt nøytral olje, og tilsett løk og hvitløk etter et par minutter.
La det surre i et par minutter til, til løken er blank, men uten at den får farge