En helamerikansk rett som både voksne og barn kommer til å elske. Du kan bytte ut karbonadedeigen med kalkun-, kylling- eller svinekjøttdeig. Og burgerbrødene kan byttes ut med tortillalomper. Kjøttblandingen er også perfekt til pasta så her er det mange muligheter for variasjon.

4 personer

400 gr karbonade- eller kjøttdeig
1 løk
1 paprika
2 fed hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 ss sennep
2-3 ss worcestershire saus
Stangselleri
Salt og pepper

  • Hakk løk og stek den på middels varme til den har blitt myk. Tilsett hvitløk og la det surre i to minutter. Legg til side
  • Stek karbonadedeigen på litt over middels varme og hakk den underveis
  • Tilsett løk og hvitløk og la det surre et par minutter før du tilsetter tomatene
  • Tilsett så worcestershire saus og sennep
  • Smak til med salt og pepper og eventuelt litt tabasco dersom du vil ha litt mer bite

Server i ristede hamburgerbrød, gjerne grove, skivet stangselleri, sylteagurk og coleslaw 

Pulled pork med coleslaw

Pulled pork med coleslaw

Chili con carne

Chili con carne

quesadilla

Quesedilla

Fylt brød - pull apart bread

Fylt brød - pull apart bread