Soltørket tomatmoussé med basilikum er en en suveren liten rett som er proppfull av smak. Og den ser også rålekker ut. Moussé av tomat er kanskje ikke så vanlig, men dette er verd å prøve. Og moussen er også supergod ved siden av hvit fisk og kjøtt.
Soltørket tomatmoussé med basilikum er en en suveren liten rett som er proppfull av smak. Og den ser også rålekker ut. Moussé av tomat er kanskje ikke så vanlig, men dette er verd å prøve. Og moussen er også supergod ved siden av hvit fisk og kjøtt.
150 gr soltørkede tomater 100 gr Philadelphia Light 1/2 dl rømme 5-6 friske basilikumblader 1 ss sitronsaft 2 gelatinplater løst opp i grønnsaksbuljong/eller vann 1/2 ts cayennepepper Salt og pepper 150 gr chorizo 2 skiver brød eller loff 2 ss olivenolje Basilikum
Noen ristede nøtter smaker godt til. Her er det pistasjnøtter som er brukt